Velkommen til!

En tidslinje

img_5974

En lille tidslinje må være på plads, for lige at få en fornemmelse af hvor jeg er, og hvordan jeg havnede her. Jeg flyttede fra mit elskede Esbjerg til Århus med min kæreste d. 1 juli. Da malehelvedet var overstået, og møblerne placeret, fik jeg lov af manden i huset til at få en hund (det er ikke sådan lige, når man ikke må bestemme alting selv). Sådan kom Louis, en Cavalier King Charles Spaniel, ind i billedet. Jeg laver senere et indlæg om, hvordan det var at få hund, og hvilke ting man liiiige skal overveje, inden man kaster sig ud i sådan et projekt!

Jeg startede på Århus Universitet i starten af september, på en uddannelse der hedder Uddannelsesvidenskab. Det blev ret hurtigt klart for mig, at jeg ikke var på rette hylde. Så efter nogle måneder, besluttede jeg mig for at lukke den dør og kigge efter andre muligheder. Beslutningen om at stoppe på universitetet, laver jeg også senere et lille skriv om. Det var nemlig ret svært..!

Nu arbejder jeg i en Rudolf Steiner vuggestue, og jeg er rigtig hammer glad for det. Når jeg ikke arbejder i vuggestuen, går jeg ture med Louis, støvsuger, bager boller, tænder stearinlys og drikker (rigtig meget) kaffe. Meget almindeligt, enormt trivielt, men altså også ret dejligt. For nu, i hvert fald!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til!