Velkommen til!

Velkommen til!

15175448_10211661833169184_594801146_n

Hej, og velkommen til en ny virtuel verden. Jeg har blogget lidt før, og nu gør jeg det altså igen. Lidt ældre, lidt bedre klædt og lidt klogere. Men kun lidt.

Det skal handle om livet. På godt og ondt, og på grimt og smukt. Præcis som livet er. Det skal være ærligt og uden filter, præcis som livet er. Det skal handle lidt om min hund Louis, lidt om min kæreste, lidt om min lejlighed, meget om mine tanker og mest om spørgsmål, frustrationer, glæde, sorg og kærlighed.

Jeg har ikke en eneste Chanel taske, jeg har ikke faktisk i det hele taget ikke særlig mange penge. Jeg kan ikke finde ud af, at tage flot makeup på og mine øjenbryn har aldrig været “on fleek”. Jeg kan ikke fortælle jer, hvordan man bager verdens bedste brød, og jeg ejer ikke en masse designer møbler. Billederne herpå er ikke (særlig tit) taget med et spejlreflekskamera, og jeg er en klovn til at redigere.

Men jeg har levet i 21 år, og jeg har en masse på hjertet. Jeg har lyst til at dele, italesætte og skabe et sammenhold fuld af accept og måske endda kærlighed omkring alt det, der er helt almindeligt.

Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg håber, at i vil følge med.

Vi ses til en snak, om alt det livet handler om.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til!