En snak om angst

En søndags ting

15293289_10211780511256062_634189472_o

Det er en vaskeægte søndags søndag for mig idag. Jeg har tømmermænd, lejligheden lugter af weekend og jeg får udrettet cirka ingenting. Det er perfekt. Imens jeg sad og formede sofaen efter min sløve bagdel, gik det op for mig, at mine søndage minder utroligt meget om hinanden, helt uden at det er meningen. Jeg har sådan nogle søndags ritualer af en art, der gentager sig hver uge. Det blev og er lidt trist, men jeg vil lige remse dem op alligevel:

Har en intention om at gå i bad og gøre sig helt smart og klar til ugestart. Men dropper det, fordi det simpelthen kræver for meget. Det er et mandag-morgen-job.

Slentrer ud i køkkenet og åbner køleskabet, selvom jeg ved, at det kun indeholder en halv leverhammer og noget pasta fra sidste uge. Og en masse øl. Slentrer tilbage til sofaen.

Aftaler med sig selv at få fyldt køleskabet op med lidt lækre søndagsting liiiige om lidt. Dropper det en time efter og spiser den halve leverhammer og drikker en øl.

Går ud på badeværelset og står der lidt, fordi jeg har glemt, hvad jeg ville.

Glemmer at børste tænder og rede mit hår. Også selvom Frederik minder mig på det hele tiden.

Tænder fjernsynet og opdager en halv time efter, at jeg har set dr2 med tegnesprog. Skifter til noget, der virker lidt mindre åndssvagt at se.

Bliver helt forpustet når jeg skal ind og hente dynen, fordi min hvilepuls er så lav.

Det er i virkeligheden meget dejligt at have sådan en dag, hvor man kan være helt zombie, uden at det gør noget. Søndag er den bedste undskyldning for at space ud og lave så lidt som muligt. Og jeg udnytter det big time! Jeg håber, at i har en god af slagsen i jeres mest komfortable outfit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om angst